Schadeherstel

Merk onafhankelijk daardoor verzorgen wij compleet schadeherstel aan alle merken opleggers, aanhangwagens en vrachtauto’s. De Valk herstelt alle schade aan uw vrachtwagen wat betreft de carrosserie opbouw. Schades aan geïsoleerde en niet geïsoleerde wanden worden vakkundig door ons gerepareerd.

In onze spuiterij worden de herstelde schades in de originele kleur gebracht. Zelfs het compleet vervangen van zijwanden, dak, kopschot of achterdeuren worden door ons uitgevoerd. Inbouw van zijdeur(en) in uw wand van (vracht)wagen en/of trailer behoort ook tot onze mogelijkheden. Het repareren van uw vloer of compleet vervangen kunt u door ons laten uitvoeren tevens geldt dit ook voor stootlijsten en bindrails.

De financiële aspecten kunnen wij rechtstreeks afwikkelen met de experts van de betrokken verzekeringsmaatschappijen. Eventueel kan het reclame ook door ons verzorgd worden. De totale hersteltijd wordt minder en tot een minimum beperkt daardoor is uw voertuig weer sneller inzetbaar.

Krone partner

Als officieel erkend Krone Partner is Polyesterbedrijf De Valk B.V. een geschikt adres voor reparatie aan uw Krone Trailers.

Meer informatie: www.krone-trailer.com

Schmitz Reparateur

Polyesterbedrijf De Valk B.V. is door jarenlange samenwerking met Schmitz Cargobull een specialist geworden op het gebied van reparatie aan Cargobull opleggers. Wij hebben de nieuwste technieken en systemen in huis om reparaties op de beste kwaliteit uit te kunnen voeren.

Meer informatie op www.cargobull.com

Reparatie projecten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem contact met ons op!
Contact opnemen